Magunkról

Cégünk 1983-ban két fővel, a mai tulajdonosokkal alakult. Az első évek a talpraállás évei voltak; kisebb lakossági és közületi megrendelések segítették a céget, hogy mind anyagilag, mind termelői létszám területén folyamatosan fejlődjön.
A cég történetében 1992-ben jött el az idő, hogy a mai fix telephelyére költözve, betéti társaság formát választva; az eddigi hagyományokkal: vasszerkezetek, nyílászárók egyéb egyedi megrendelésekkel felhagyva az addig már jócskán Magyarországra is betört fémbútorok világába látogasson.
Ez természetesen azzal járt, hogy mind a gépeket, mind az emberek szemléletét ebbe az irányba kellett átállítani. Komoly, a kornak megfelelő porszórásos technológiával, csőhajlítókkal, hegesztőberendezésekkel vágtunk neki az új kihívásoknak.
A döntés jónak bizonyult, óriási igény mutatkozott mind a fémbútorok, mind a fémbútor vasalatok gyártására az élet minden területén. Rövid időn belül: az osztrák Sungardnak, a német BRAUN-nak, Joe Company kerti bútorvasalat beszállítói lettünk; itthon pedig a debreceni Kossuth Lajos Tudomány Egyetem, a miskolci Műszaki Egyetem, a budapesti Műszaki Egyetem, a hajdúdorogi Görögkatolikus Gimnázium mellett természetesen a lakosság, a vendéglátóegységek igényeit figyelembe véve próbáltunk és próbálunk helytállni.

Így érkeztünk el napjainkig, 2001 óta a magyarországi TESCO üzletlánc fém- és fabútor osztályára a legnagyobb beszállítók lettünk.
Katalógusunk a cégünk által nagy sorozatban készített bútorait mutatja be, mely negyedévente új, általunk kifejlesztett termékekkel fog bővülni, amiről minden partnerünket tájékoztatunk. Ezen kívül egyedi elképzeléseket is megvalósítunk, egyedi forma, egyedi vázszín és bútorlap-borítástól függetlenül.
Főbb fejlesztési irányaink a közeljövőben:
- kerti bútorok
- iskolai bútorok
- kovácsoltvas bútorok.
Reméljük, Önt is mielőbb megrendelőink között üdvözölhetjük.